U zoekt een tandarts in Apeldoorn?

4 geregistreerde implantologen in Apeldoorn

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Apeldoorn? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 4 implantologen in Apeldoorn geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Laan, M. van der

  Wijsman en Koster Tandartsen

  Ketelboetershoek 29, 7328 JE, Apeldoorn
  Bekijk tandarts
 • Dijkman, K.A.

  Sanadens praktijk voor Tandheelkunde

  Pythagorasstraat 4, 7323 HE, Apeldoorn
  Bekijk tandarts
 • Bonthond, M.F.

  Sanadens praktijk voor tandheelkunde

  Pythagorasstraat 4, 7323 HE, Apeldoorn
  Bekijk tandarts
 • Gulje, F.L.

  Tandartspraktijk De Mondhoek

  Zwolse Binnenweg 5, 7315 CA, Apeldoorn
  Bekijk tandarts

Tandarts in Apeldoorn

Zoekt u een tandarts in Apeldoorn? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Apeldoorn, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Apeldoorn waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

De overheid verplicht tandartsen niet tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het daarentegen wel belangrijk dat tandheelkundigen hun leven lang blijven leren. Op die manier zijn ze op de hoogte van de nieuwste tandheelkundige technieken. Daarom laten tandartsen met een KRT-registratie graag zien dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Deze website vermeldt alleen disciplines met een erkenning op basis van vastgestelde criteria. Die erkenning is afgegeven door een vereniging van tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Alle specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke gebitsspecialist u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vindt u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.