U zoekt een tandarts in Den Haag?

1 geregistreerde tandarts angstbegeleiding in Den Haag

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Den Haag? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts angstbegeleiding in Den Haag geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


  • Schutjes, M.

    De Haagse Tandarts

    Weissenbruchstraat 281, 2596 GH, 's-Gravenhage
    Bekijk tandarts

Tandarts in Den Haag

Zoekt u een tandarts in Den Haag? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Den Haag, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Den Haag waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

De overheid verplicht tandartsen niet tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het daarentegen wel belangrijk dat tandheelkundigen hun leven lang blijven leren. Op die manier zijn ze op de hoogte van de nieuwste tandheelkundige technieken. Daarom laten tandartsen met een KRT-registratie graag zien dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Deze website vermeldt alleen disciplines met een erkenning op basis van vastgestelde criteria. Die erkenning is afgegeven door een vereniging van tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Alle specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke gebitsspecialist u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vindt u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.