Inschrijven en tarieven KRT

Het KRT-account

Bij het inschrijven krijgt u een eigen KRT-account. Het KRT werkt met het registratiesysteem PE-online dat door veel beroepsgroepen in de gezondheidszorg gebruikt wordt. Via de knop onder aan deze pagina komt u op het inschrijfformulier voor het aanmaken van een account.

Handleiding

In de PE-online handleiding Tandartsen leest u hoe u een account aanmaakt, hoe uw activiteiten worden geregistreerd en hoe u de mogelijkheden van uw KRT-account kunt benutten.

Regels voor inschrijven

De wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan de registratienormen en de mogelijkheden voor het aanvragen van registratie staan beschreven in het Registratiereglement 2016.

Tarieven

De deelnemersbijdrage voor registratie bedraagt € 90,- per kalenderjaar. Bij betaling per automatische incasso ontvangt u een korting van € 3,50. Op alle bijdragen zijn de betalingsvoorwaarden van het KRT van toepassing.

Korting voor afgestudeerden

Hoe eerder u zich na uw afstuderen aanmeldt, én hoe eerder in het jaar u zich aanmeldt, des te groter is uw voordeel (ingangsdatum 1 mei 2017, zie actievoorwaarden).

  • Registratie 1e jaar na afstuderen = 2 kalenderjaren gratis
  • Registratie 2e jaar na afstuderen = 1 kalenderjaar gratis
  • Registratie 3e jaar na afstuderen = ½ kalenderjaar gratis

Factuuradres

Een registratie is persoonlijk. Toch kan het prettig zijn om de factuur op naam van uw praktijk te ontvangen. In uw KRT-account kunt u een apart factuuradres opgeven. Facturen worden digitaal per email verstuurd. U kunt de factuur zelf doorsturen naar uw praktijk.

Account aanmaken