Actie KRT cursuskalender 2022

Penningmeester gezocht
10 June 2021
Update uitstel herregistratie
25 November 2021

Rond de jaarwisseling ontvangen 5.100 tandartsen per post een cursuskalender. Daarin wordt het cursusaanbod uit de KRT-scholingsagenda van 2022 gepromoot. Biedt u volgend jaar cursussen aan? Dan bieden wij u zo de mogelijkheid om op te vallen, stuur uw logo zo snel mogelijk in.

Promotie scholingsagenda

Geregistreerde tandartsen ontvangen elke eerste dag van de maand een mail met het actuele aanbod uit de KRT-scholingsagenda. Net als vorig jaar ontvangen zij het cursusaanbod rond de jaarwisseling ook per post. In een “cursuskalender” wordt het cursusaanbod van 2022 uit de KRT-scholingsagenda gepromoot.

Uw logo in de KRT-cursuskalender?

Biedt u cursussen aan in 2022? Dan bieden wij u zo de mogelijkheid om op te vallen. Stuur in dat geval zo snel mogelijk uw logo naar ons toe in een bestandsformaat dat geschikt is voor drukwerk. Uw logo wordt geplaatst bij uw cursus. Meld uw cursussen voor 2022 op tijd aan om vermelding in de cursuskalender mogelijk te maken. Begin december wordt de kalender opgemaakt met de dan beschikbare informatie.

KRT verloot 3x € 500, –

Onder tandartsen verloten we 3x € 500,- om te besteden aan een cursus uit de KRT-cursuskalender. Met deze actie willen we het gebruik van de KRT-scholingsagenda en bij- en nascholing onder tandartsen stimuleren.

Cursuskalender 2022

Wegens succes brengen we net als vorig jaar een cursuskalender uit op papier. De kalender heeft een ludiek formaat met aan een zijde een overzicht van klassikale cursussen & webinars en aan de andere zijde een overzicht van online cursussen & e-learnings. De ruimte voor vermelding van cursussen is beperkt, waardoor we niet alles kunnen opnemen. We gaan wel ons best doen om alle aanbieders te vermelden.