Commissieleden gezocht

Tandartsen winnen cursus
17 februari 2021

Wilt u een bijdrage leven aan de professionalisering van de tandheelkunde? Heeft u affiniteit met deskundigheidsbevordering en bent u enkele avonden per jaar beschikbaar? Het KRT is op zoek naar nieuwe commissieleden die het stokje over willen nemen van collega’s die de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan het succes van het register.

Vacature registratiecommissie

Heeft u vakbekwaamheid hoog in het vaandel staan en heeft u feeling met de wijze waarop deskundigheidsbevordering het beste nagestreefd kan worden? Dan nodigen we u graag uit voor de registratiecommissie. Er zijn twee vacatures. Download het profiel voor meer informatie.

Vacature beoordelingscommissie

Bent u goed bekend met het scholingsaanbod binnen de tandheelkunde en kunt u gemotiveerd oordelen over de inhoud van cursussen voor tandartsen? Dan nodigen we u graag uit voor de beoordelingscommissie. Er zijn drie vacatures. Download het profiel voor meer informatie.

Tijdsbesteding

De commissies komen circa viermaal per jaar bijeen. Vergaderingen zijn in de avond. Vanwege corona vergaderen we online, zodra dat weer mogelijk is, in Utrecht. Voor commissieleden is een vacatievergoeding beschikbaar.

Reageren

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen. Reageren kan tot 1 juni. We nemen contact met u op om u verder te informeren over het werk van de commissies. Daarna zullen we u uitnodigen voor een (online) kennismaking.