Inschrijven Tandartsen

Hoi Tandheelkundige! Op deze pagina kun je je eenvoudig inschrijven voor het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). 

Als je in het register staat kun je aan je patiënten en collega’s laten zien dat je passie hebt voor je vak en dat je tijd investeert in je levenslange ontwikkeling en deskundigheid. Als je een account aanmaakt wordt je ingeschreven in het KRT. Waar wacht je nog op?

We zetten de voordelen voor je op een rij

  • Je bouwt een gewaarmerkt overzicht op, waar je met de KRT-app heel gemakkelijk gevalideerde bij- en nascholing kunt registeren.
  • Patiënten en (doorverwijs)collega’s zien in één oogopslag wat jij doet om vakbekwaam te blijven.
  • Je wordt actief gestimuleerd om aan je deskundigheid te werken: je krijgt elke maand een overzicht met voor jou relevante, actuele cursusaanbod.
  • Je mag in al je correspondentie het KRT-beeldmerk hanteren.

Blijf je deskundigheid ontwikkelen

De wereld verandert snel, en de technologie zo mogelijk nog sneller. Er worden elk jaar weer nieuwe en interessante ontdekkingen gedaan. Ontdekkingen waar jij van kunt profiteren in je dagelijkse praktijk. We willen het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om aan je deskundigheid te blijven werken.

Het uitgangspunt van het KRT is dat ‘lifelong learning’ bijdraagt aan de tandheelkundige zorgverlening die jij kunt leveren. Je hebt niet voor niets bij het afleggen van je artseneed beloofd om te blijvend werken aan het bevorderen van je deskundigheid! 

Maak je deskundigheid toegankelijk

Een groot voordeel aan je registratie is dat jij aan zowel (potentiële) patiënten als (doorverwijs) collega’s kunt laten zien hoeveel tijd jij hebt geïnvesteerd in je eigen ontwikkeling.

Door gebruik te maken van onze app kun je met een paar klikken je gevalideerde bij- en nascholing toevoegen aan je account.  Als je meer dan 180 aan bij- en nascholing hebt gevolgd mag je het KRTplus beeldmerk gebruiken. en aan het bevorderen van je deskundigheid! 

5052 tandartsen zijn aantoonbaar bekwaam. Ben jij dat ook?

  • Patiënten zien dat ze hun vak bijhouden.
  • Collega’s zien dat ze een bekwame partner zijn
  • Ze investeren actief in hun eigen deskundigheid
  • Ze hebben een gewaarmerkt overzicht van hun bij- en nascholing

Inschrijven

De deelnemersbijdrage voor registratie bedraagt € 90,- per kalenderjaar. Bij betaling per automatische incasso ontvangt u een korting van € 3,50. Op alle bijdragen zijn de betalingsvoorwaarden van het KRT van toepassing. In uw KRT-account kunt u een apart factuuradres opgeven. Facturen worden digitaal per e-mail verstuurd. U kunt de factuur zelf doorsturen naar uw praktijk.

Regels voor inschrijven: De wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan de registratienormen voor tandartsen staan beschreven in het Registratiereglement.