Inschrijven Tandartsen

Hallo tandarts! Op deze pagina kun je je eenvoudig inschrijven.

Als je in het KRT-register staat kun je aan je patiënten en collega’s laten zien dat je passie hebt voor je vak en dat je tijd investeert in je levenslange ontwikkeling en deskundigheid. Als je een account aanmaakt wordt je ingeschreven. Waar wacht je nog op?

We zetten de voordelen voor je op een rij

  • Je bouwt een gewaarmerkt overzicht op, waar je met de KRT-app heel gemakkelijk gevalideerde bij- en nascholing kunt registeren.
  • Patiënten en (doorverwijs)collega’s zien in één oogopslag wat jij doet om vakbekwaam te blijven.
  • Je wordt actief gestimuleerd om aan je deskundigheid te werken: je krijgt elke maand een overzicht met voor jou relevante, actuele cursusaanbod.
  • Je mag het KRT-beeldmerk hanteren.

Blijf je deskundigheid ontwikkelen

De wereld verandert snel, en de technologie zo mogelijk nog sneller. Er worden elk jaar weer nieuwe en interessante ontdekkingen gedaan. Ontdekkingen waar jij van profiteert in je dagelijkse praktijk. We willen het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om aan je deskundigheid te blijven werken.

Het uitgangspunt van het KRT is dat ‘lifelong learning’ bijdraagt aan de tandheelkundige zorg die jij kunt leveren. Je hebt niet voor niets bij het afleggen van je artseneed beloofd om je deskundigheid te bevorderen!

Maak je deskundigheid toegankelijk

Een groot voordeel aan je registratie is dat jij aan zowel (potentiële) patiënten als (doorverwijs) collega’s kunt laten zien hoeveel tijd jij hebt geïnvesteerd in je eigen ontwikkeling.

Door gebruik te maken van onze app kun je met een paar klikken je gevalideerde bij- en nascholing toevoegen aan je account.  Als je meer dan 180 uur aan bij- en nascholing hebt gevolgd mag je het KRT+ beeldmerk gebruiken.

Meer dan 5.000 tandartsen zijn aantoonbaar bekwaam. Ben jij dat ook?

  •  Patiënten zien dat ze hun vak bijhouden.
  • Collega’s zien dat ze een bekwame partner zijn
  • Ze investeren actief in hun eigen deskundigheid
  • Ze hebben een gewaarmerkt overzicht van hun bij- en nascholing

Ben je student? Klik dan hier voor gratis registratie.

Als je in je master zit hoef je tot een jaar na afstuderen niet te betalen voor je registratie. We maken het makkelijk om kennis te maken met een leven lang leren en de mogelijkheden van het KRT. Registratiereglement.