Handige KRT-app voor bij- en nascholing

Bescherming van uw privacy
15 June 2018
Patiëntenenquête criteria geactualiseerd
1 January 2019

Alles onder één knop

Dat deskundigheidsbevordering steeds belangrijker gaat worden, weet u. Daarom is dit een goed moment om de app KRT-app te installeren op uw smartphone of tablet. Dan heeft u altijd en overal het actuele scholingsaanbod, uw digitale KRT-pas en uw persoonlijke portfolio onder de knop.

Altijd actueel

De KRT-app laat u alle bij- en nascholing zien: met zo’n 600 cursussen per jaar het meest complete aanbod onder één knop. Zowel online als klassikaal en altijd up-to-date met de laatste toevoegingen en wijzigingen. De agenda kunt u eenvoudig filteren op deelgebieden om snel een relevante cursus te vinden.

Persoonlijk portfolio

U heeft uw persoonlijke portfolio altijd op zak. U ziet in één oogopslag de status van uw registratie en een actueel overzicht van alle gevolgde cursussen. U volgt uw voortgang dus op de voet.

Scan uw deelname

Volgt u een buitenlands congres? Met uw mobiel kunt u het dagprogramma en uw deelnamebewijs direct scannen en uploaden. Zo is uw KRT-dossier direct op orde.

Digitale KRT-pas

Met de digitale registratiepas heeft u uw bewijs van inschrijving altijd op zak. Dat scheelt weer een pasje.

Download de app

Download dan de KRT-app in de Apple App Store of de Google Play Store. Nadat u de app heeft gedownload, maakt u eenmalig een koppeling met uw KRT-account. Log nog één keer in op uw account met uw PC (of tablet), ga naar ‘Account’ en scrol naar beneden. Klik op ‘Apparaat koppelen’. Op het scherm van uw PC verschijnt een QR-code die u met de KRT-app op uw mobiel kunt scannen.

Meer praktische informatie over het bijhouden van uw registratie vindt u op onze website onder ‘Bijhouden registratie’. Mocht u er vragen over hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. We helpen u graag!