Nieuws voor opleiders

2 april 2020

Email notificatie cursusaanbod

Alle circa 5.000 geregistreerde tandartsen ontvangen op de eerste dag van elke maand een notificatie per email van het nieuwste cursusaanbod uit de KRT-scholingsagenda. Meld uw cursus dus op tijd aan.
2 april 2020

KRT introduceert studentenregister

Het KRT-register is uitgebreid zodat studenten tandheelkunde zich vanaf de masterfase al kunnen inschrijven. Hiervoor is 3 maart een apart KRT-studentenregister geopend.
19 maart 2020

Uitstel herregistratie

Covid-19 raakt u en uw collega’s zowel professioneel als persoonlijk. Gezien deze bijzondere omstandigheden stelt het KRT de herregistratie verplichting met onmiddellijke ingang tot nader order uit.
27 mei 2019

Tenaamstelling op facturen wijzigt

Op 3 september 2019 wijzigt de tenaamstelling van Docdata en ziet u ‘CM.com stichting’ op uw bankafschriften staan in plaats van ‘Stichting foundation Docdata Payment’.
5 oktober 2018

Handige KRT-app voor bij- en nascholing

Dat deskundigheidsbevordering steeds belangrijker gaat worden, weet u. Daarom is dit een goed moment om de app KRT-app te installeren op uw smartphone of tablet. Dan heeft u altijd en overal het actuele scholingsaanbod, uw digitale KRT-pas en uw persoonlijke portfolio onder de knop.
1 mei 2018

Scholingsaanbod op Twitter en Linkedin

De KRT-scholingsagenda geeft een overzicht van het aanbod van alle tandheelkundige bij- en nascholing. U heeft vast al opgemerkt dat wij u via uw Twitter- en/of LinkedIn-account automatisch op de hoogte houden van het laatste scholingsaanbod.
30 september 2017

Criteria toekenning KRT-punten herzien

Begin 2016 heeft het KRT een uitgebreide enquête gehouden onder KRT geregistreerde tandartsen. Na iedereen gehoord te hebben, is het scholingsreglement aangepast. Op 1 oktober 2017 treedt het nieuwe reglement in werking. Het nieuwe scholingsreglement vindt u op de website.