10 October 2023

Nieuwe penningmeester KRT

Annet Valentijn is per 1 oktober aangetreden als nieuwe penningmeester van het KRT-bestuur. De vacature voor penningmeester kwam vrij vanwege het promotieonderzoek van Eva Niermeijer.
15 September 2023

Nieuwe criteria bij- en nascholing per 1 oktober

Op 1 oktober treedt het nieuwe scholingsreglement van het KRT in werking. U kunt deze downloaden op de website. In dit bericht informeren we u over de voornaamste wijzigingen.
6 September 2023

Onderzoek naar deskundigheidsbevordering tandartsen

Het KRT gaat meer doen met de data die we beheren over bij- en nascholing door tandartsen. De kennis die dat oplevert willen we teruggeven aan de sector. Dat vereist onderzoek waarvoor het KRT een promovendus heeft aangetrokken: Eva Niermeijer start in september aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) als (buiten)promovendus om de deskundigheidsbevordering in de mondzorg op wetenschappelijk niveau te gaan onderzoeken. In haar promotietraject wordt zij begeleid door Prof. dr. J.J.M. (Josef) Bruers. 
10 May 2023

Uw logo in de scholingsagenda

In mei krijgt de KRT scholingsagenda een nieuwe functionaliteit. Voortaan kan uw logo automatisch weergegeven worden bij uw cursussen.
1 May 2023

Tarieven cursuserkenning 2023

De huidige inflatie raakt ook de registers in de mondzorg en maakt een verhoging van de tarieven voor cursuserkenning nodig.
21 June 2022

KRT-herregistratie hervat vanaf 31 dec.

Na een periode van 2 jaar waarin mogelijkheden voor het volgen van deskundigheidsbevorderende activiteiten beperkter waren, worden de KRT-herregistraties hervat per 31 december van dit jaar.
5 February 2022

Drie tandartsen winnen € 500,- voor een cursus

Vorige maand ontvingen circa 5.000 geregistreerde tandartsen per post een handzame cursuskalender. Onder de inzenders heeft het KRT driemaal € 500,- verloot om te besteden aan de cursus. En de winnaars zijn…
17 February 2021

Tandartsen winnen cursus

Drie tandartsen winnen 500,- voor een cursus. Bij de start van dit jaar hebben alle geregistreerde tandartsen per post een handzame agenda ontvangen met een kleine selectie uit het totale cursusaanbod voor tandartsen dat gepubliceerd wordt in de KRT- scholingsagenda. Tandartsen werden daarbij uitgenodigd om te vertellen welke cursus zij in 2021 graag willen volgen. Om bij- en nascholing te stimuleren, heeft het KRT drie cadeaubonnen verloot.
9 December 2020

Nieuwe KRT registratienorm versie 2021

Op 1 januari 2021 introduceert het KRT een nieuwe registratienorm voor al haar deelnemers. Een registratienorm die past in het tijdsgewricht en de manier waarop de professie vorm wil geven aan deskundigheidsbevordering. Het KRT wil anticiperen op de te verwachten normstelling door de overheid in de Wet Big II. Genoeg redenen om een nieuwe registratienorm te introduceren die recht doet aan de wensen en eisen van nu. U wilt daar natuurlijk meer over weten, lees verder voor alle informatie.
19 August 2020

“Wen er maar alvast aan”

Welke coronamaatregelen er ook gelden, het bijhouden van bij- en nascholing blijft belangrijk. Dat stelt Nelleke Menzel-de Groot, voorzitter van het KRT. We komen weer langzaam uit de intelligente lockdown en ooit is deze pandemie voorbij. Wie ondertussen online of live aan zijn of haar deskundigheid heeft gewerkt , komt sterker uit de crisis. Zeker omdat de Wet BIG II vroeg of laat wordt ingevoerd. Vooral jonge tandartsen weten nu al zeker dat ze met wettelijk verplichte bij- en nascholing te maken krijgen.
2 April 2020

Email notificatie cursusaanbod

Alle circa 5.000 geregistreerde tandartsen ontvangen op de eerste dag van elke maand een notificatie per email van het nieuwste cursusaanbod uit de KRT-scholingsagenda. Meld uw cursus dus op tijd aan.
2 April 2020

KRT introduceert studentenregister

Het KRT-register is uitgebreid zodat studenten tandheelkunde zich vanaf de masterfase al kunnen inschrijven. Hiervoor is 3 maart een apart KRT-studentenregister geopend.
1 January 2020

Scholingsaanbod voor tandartsen

De KRT-scholingsagenda geeft een overzicht van het aanbod van alle tandheelkundige bij- en nascholing. U heeft vast al opgemerkt dat wij u via uw Twitter- en LinkedIn op de hoogte houden van het laatste scholingsaanbod. Maar wist u ook dat er een KRT-app is en dat geregistreerde tandartsen elke 1e dag van de maand een overzicht van alle nieuwe cursussen in de mail krijgen?
27 May 2019

Tenaamstelling op facturen wijzigt

Op 3 september 2019 wijzigt de tenaamstelling van Docdata en ziet u ‘CM.com stichting’ op uw bankafschriften staan in plaats van ‘Stichting foundation Docdata Payment’.
5 October 2018

Handige KRT-app voor bij- en nascholing

Dat deskundigheidsbevordering steeds belangrijker gaat worden, weet u. Daarom is dit een goed moment om de app KRT-app te installeren op uw smartphone of tablet. Dan heeft u altijd en overal het actuele scholingsaanbod, uw digitale KRT-pas en uw persoonlijke portfolio onder de knop.
30 September 2017

Criteria toekenning KRT-punten herzien

Begin 2016 heeft het KRT een uitgebreide enquête gehouden onder KRT geregistreerde tandartsen. Na iedereen gehoord te hebben, is het scholingsreglement aangepast. Op 1 oktober 2017 treedt het nieuwe reglement in werking. Het nieuwe scholingsreglement vindt u op de website.