Nieuws voor opleiders

28 juni 2021

Update uitstel herregistratie

Covid-19 raakt u en uw collega’s zowel professioneel als persoonlijk. Uitstel van de herregistratie verplichting is tot nader order verlengd. Het KRT heeft in maart 2020 de herregistratie verplichting tot nader order uitgesteld. De situatie is nog onveranderd. Herregistratie is nog steeds tot nadere orde niet nodig. Het mag wel, maar het hoeft niet.
17 februari 2021

Tandartsen winnen cursus

Drie tandartsen winnen 500,- voor een cursus. Bij de start van dit jaar hebben alle geregistreerde tandartsen per post een handzame agenda ontvangen met een kleine selectie uit het totale cursusaanbod voor tandartsen dat gepubliceerd wordt in de KRT- scholingsagenda. Tandartsen werden daarbij uitgenodigd om te vertellen welke cursus zij in 2021 graag willen volgen. Om bij- en nascholing te stimuleren, heeft het KRT drie cadeaubonnen verloot.
9 december 2020

Nieuwe KRT registratienorm versie 2021

Op 1 januari 2021 introduceert het KRT een nieuwe registratienorm voor al haar deelnemers. Een registratienorm die past in het tijdsgewricht en de manier waarop de professie vorm wil geven aan deskundigheidsbevordering. Het KRT wil anticiperen op de te verwachten normstelling door de overheid in de Wet Big II. Genoeg redenen om een nieuwe registratienorm te introduceren die recht doet aan de wensen en eisen van nu. U wilt daar natuurlijk meer over weten, lees verder voor alle informatie.
19 augustus 2020

“Wen er maar alvast aan”

Welke coronamaatregelen er ook gelden, het bijhouden van bij- en nascholing blijft belangrijk. Dat stelt Nelleke Menzel-de Groot, voorzitter van het KRT. We komen weer langzaam uit de intelligente lockdown en ooit is deze pandemie voorbij. Wie ondertussen online of live aan zijn of haar deskundigheid heeft gewerkt , komt sterker uit de crisis. Zeker omdat de Wet BIG II vroeg of laat wordt ingevoerd. Vooral jonge tandartsen weten nu al zeker dat ze met wettelijk verplichte bij- en nascholing te maken krijgen.
2 april 2020

Email notificatie cursusaanbod

Alle circa 5.000 geregistreerde tandartsen ontvangen op de eerste dag van elke maand een notificatie per email van het nieuwste cursusaanbod uit de KRT-scholingsagenda. Meld uw cursus dus op tijd aan.
2 april 2020

KRT introduceert studentenregister

Het KRT-register is uitgebreid zodat studenten tandheelkunde zich vanaf de masterfase al kunnen inschrijven. Hiervoor is 3 maart een apart KRT-studentenregister geopend.
1 januari 2020

Scholingsaanbod voor tandartsen

De KRT-scholingsagenda geeft een overzicht van het aanbod van alle tandheelkundige bij- en nascholing. U heeft vast al opgemerkt dat wij u via uw Twitter- en LinkedIn op de hoogte houden van het laatste scholingsaanbod. Maar wist u ook dat er een KRT-app is en dat geregistreerde tandartsen elke 1e dag van de maand een overzicht van alle nieuwe cursussen in de mail krijgen?
27 mei 2019

Tenaamstelling op facturen wijzigt

Op 3 september 2019 wijzigt de tenaamstelling van Docdata en ziet u ‘CM.com stichting’ op uw bankafschriften staan in plaats van ‘Stichting foundation Docdata Payment’.
5 oktober 2018

Handige KRT-app voor bij- en nascholing

Dat deskundigheidsbevordering steeds belangrijker gaat worden, weet u. Daarom is dit een goed moment om de app KRT-app te installeren op uw smartphone of tablet. Dan heeft u altijd en overal het actuele scholingsaanbod, uw digitale KRT-pas en uw persoonlijke portfolio onder de knop.
30 september 2017

Criteria toekenning KRT-punten herzien

Begin 2016 heeft het KRT een uitgebreide enquête gehouden onder KRT geregistreerde tandartsen. Na iedereen gehoord te hebben, is het scholingsreglement aangepast. Op 1 oktober 2017 treedt het nieuwe reglement in werking. Het nieuwe scholingsreglement vindt u op de website.