Nieuws voor opleiders

17 oktober 2019

“Het liefst deed ik ze alle elf”

Als tandheelkunde ingewikkeld wordt en interdisciplinair, leeft Khee Hian Phoa op. Na 36 jaar in het tandartsvak en twee differentiaties is hij nog altijd niet uitgeleerd. Hij is Tandarts-MFP en Restauratief Tandarts, heeft een praktijk in Rotterdam, is parttime verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum, erelid van de NVVRT en voorzitter van de Specialist Committee van de European Prosthodontic Association. Phoa vertelt wat zijn leergierigheid hem brengt en hoe belangrijk bij- en nascholing is.
27 mei 2019

Tenaamstelling op facturen wijzigt

Op 3 september 2019 wijzigt de tenaamstelling van Docdata en ziet u ‘CM.com stichting’ op uw bankafschriften staan in plaats van ‘Stichting foundation Docdata Payment’.
10 april 2019

KRT registreert 5.000e tandarts

Met Nikki Boerstal uit Nijmegen heeft de Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen haar 5.000e tandarts geregistreerd. Nikki werkt in twee groepspraktijken: Dental Clinics in Beuningen en Grave. Ze kiest bewust voor voortdurende bij- en nascholing om zichzelf na haar studie scherp te houden en zich verder te ontwikkelen in het tandartsvak.
5 oktober 2018

Handige app voor bij- en nascholing

Dat deskundigheidsbevordering steeds belangrijker gaat worden, weet u. Daarom is dit een goed moment om de app PE-online te installeren op uw smartphone of tablet. U heeft dan altijd het actuele scholingsaanbod en de agenda bij de hand. Compleet met de vereisten en uw voortgang. Alles onder één knop.
1 mei 2018

Scholingsaanbod op Twitter en Linkedin

De KRT-scholingsagenda geeft een overzicht van het aanbod van alle tandheelkundige bij- en nascholing. U heeft vast al opgemerkt dat wij u via uw Twitter- en/of LinkedIn-account automatisch op de hoogte houden van het laatste scholingsaanbod.
30 september 2017

Criteria toekenning KRT-punten herzien

Begin 2016 heeft het KRT een uitgebreide enquête gehouden onder KRT geregistreerde tandartsen. Na iedereen gehoord te hebben, is het scholingsreglement aangepast. Op 1 oktober 2017 treedt het nieuwe reglement in werking. Het nieuwe scholingsreglement vindt u op de website.