Nieuws voor opleiders

19 maart 2020

Vragen over herregistratie

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, heeft de overheid maatregelen afgekondigd die ons allen raken. Ook voor uw KRT herregistratie kunnen deze maatregelen gevolgen hebben. Dat kan vragen oproepen.
27 mei 2019

Tenaamstelling op facturen wijzigt

Op 3 september 2019 wijzigt de tenaamstelling van Docdata en ziet u ‘CM.com stichting’ op uw bankafschriften staan in plaats van ‘Stichting foundation Docdata Payment’.
5 oktober 2018

Handige app voor bij- en nascholing

Dat deskundigheidsbevordering steeds belangrijker gaat worden, weet u. Daarom is dit een goed moment om de app PE-online te installeren op uw smartphone of tablet. U heeft dan altijd het actuele scholingsaanbod en de agenda bij de hand. Compleet met de vereisten en uw voortgang. Alles onder één knop.
1 mei 2018

Scholingsaanbod op Twitter en Linkedin

De KRT-scholingsagenda geeft een overzicht van het aanbod van alle tandheelkundige bij- en nascholing. U heeft vast al opgemerkt dat wij u via uw Twitter- en/of LinkedIn-account automatisch op de hoogte houden van het laatste scholingsaanbod.
30 september 2017

Criteria toekenning KRT-punten herzien

Begin 2016 heeft het KRT een uitgebreide enquête gehouden onder KRT geregistreerde tandartsen. Na iedereen gehoord te hebben, is het scholingsreglement aangepast. Op 1 oktober 2017 treedt het nieuwe reglement in werking. Het nieuwe scholingsreglement vindt u op de website.