Hoe vindt de tandarts geregistreerde scholing?

Alle scholing wordt gepubliceerd in de openbare KRT-scholingsagenda, op de website en in de KRT-app. De KRT-app is verkrijgbaar in de Apple App Store of de Google Play Store. De scholingsagenda en het gebruik van de app worden actief gepromoot onder tandartsen via nieuwsbrieven, mailings, social media en een maandelijks email-notificatie aan alle geregistreerde tandartsen met het actuele cursusaanbod. Er is geen betere plek voor promotie van uw cursus.

Promotie via Social media en E-mail

Een maand voordat een activiteit begint wordt deze aangekondigd via Twitter en LinkedIn. Er zijn opgeteld ± 1.500 Twitter en Linkedin-gebruikers, die de aankondigingen van de KRT-scholingsagenda volgen. De email-notificatie wordt maandelijks op de eerste dag van de maand aan ± 5.000 geregistreerde tandartsen verstuurd. Daarin wordt het cursusaanbod vermeld dat over 2 maanden beschikbaar is. Bijvoorbeeld: 1 jan. is de aankondiging van het klassikale aanbod in de maand maart + nieuw aangemelde online scholing. Zo heeft de tandarts voldoende tijd om te plannen.

Het KRT-beeldmerk

Als uw scholing is geregistreerd, kunt u het KRT-beeldmerk voeren. Met dit beeldmerk laat u zien dat uw scholing is erkend door het KRT en dat de deelnemer verzekerd is van KRT-punten. U kunt het beeldmerk aanvragen bij het KRT.

Bescherming beeldmerk

U kunt pas het KRT-beeldmerk voeren en melding maken van KRT-punten, nadat er scholingspunten zijn toegekend. Een aanvraag kan immers altijd afgewezen worden. De bepalingen voor het gebruik staan beschreven in het Reglement beeldmerk.