Tandarts
Search
Close this search box.

Onderscheid jouw praktijk met het KRT-logo

Patiënten willen graag een goede tandarts. Met het KRT-logo laat je zien dat de tandartsen in jouw praktijk hun kennis en kunde op peil houden houden met permanente educatie. Zijn alle tandartsen ingeschreven bij het KRT, dan mag je praktijk het KRT-logo voeren. Daarbij kan de helft van je tandartsen volstaan met een Basis account. Dat geeft je als praktijk de ruimte om nieuwe tandartsen naar de normering toe te laten werken. In het reglement beeldmerk staan de bepalingen voor het gebruik. Klik op het logo om het te downloaden. Je downloadt een ZIP file met typen en formaten voor online en drukwerk.

Wat is een Basis account?

Tandartsen kunnen zich bij het KRT inschrijven met een Basis account of een KRT-registratie. Een Basis account houdt bij welke bij- en nascholing een tandarts volgt, zonder dat er een normstelling geldt. Een praktijk mag het KRT-logo voeren als alle tandartsen ingeschreven zijn bij het KRT, waarbij maximaal 50% een basisaccount heeft en minimaal 50% een KRT of KRT+ registratie heeft.

Gratis promotiematerialen

Praktijken waarvan alle tandartsen zijn ingeschreven bij het KRT, mogen naast het KRT-logo ook de bijbehorende promotiematerialen gebruiken. Ze informeren patiënten over de functie van het Kwaliteitsregister Tandartsen en het op peil houden van kennis en kunde door bij – en nascholing. Deze promotiematerialen zijn kosteloos te bestellen. Stuur ons een mail op bureau@krt.nu met daarin de promotiematerialen die je wil ontvangen en het gewenste bezorgadres. Patiëntenfolder + houder Set drieluikfolders van 25 stuks inclusief plexiglas folderstandaard. De folder legt aan patiënten beknopt uit wat zij kunnen verwachten van een KRT-geregistreerde tandarts. Patiëntenfolder Navulset van 25 stuks patiëntenfolders. Geef het gewenste aantal op van 1 tot 9. Baliedisplay Bescheiden, stijlvolle en stevige plexiglas plaat (6,5 x 6,5 cm) met de tekst “Uw tandarts staat geregistreerd bij het KRT”. Bedoeld voor de balie. Deurplaatje Zelfklevend aluminium deurplaatje (5 x 5 cm) met de tekst “Uw tandarts staat geregistreerd bij het KRT”. Bedoeld voor de deur van behandelkamers. Geef het gewenste aantal op van 1 tot 9. Let op! Het gebruik van het collectieve KRT-beeldmerk is beschermd. De regels voor gebruik kun je nalezen in het reglement beeldmerk op de website.