Scholingsaanbod voor tandartsen

“Het liefst deed ik ze alle elf”
17 October 2019
“Er blijft nog zo veel te leren”
5 January 2020

Het meest complete aanbod van bij- en nascholing voor tandartsen

De KRT-scholingsagenda geeft een overzicht van het aanbod van alle tandheelkundige bij- en nascholing. U heeft vast al opgemerkt dat wij u via uw Twitter- en LinkedIn op de hoogte houden van het laatste scholingsaanbod. Maar wist u ook dat er een KRT-app is en dat geregistreerde tandartsen elke 1e dag van de maand een overzicht van alle nieuwe cursussen in de mail krijgen?

Website

Op onze website heeft de scholingsagenda een prominente plek. Er zijn verschillende filters waarmee u als tandarts eenvoudig de cursus vindt die u zoekt. De agenda van het KRT toont het aanbod van (bijna) alle cursusaanbieders in de tandheelkunde.

Als u niet te ver wilt reizen, kunt u zoeken op kaartweergave. In plaats van een klassikale scholing kunt u ook kiezen voor e-learning. U vindt alle tandheelkundige e-learning onder het schuifje “online“. De scholingsagenda voor tandartsen op onze website is openbaar. Ook tandartsen zonder KRT-registratie kunnen van het cursusaanbod gebruik maken.

KRT-app

Heeft u een KRT account? Dan is de KRT-app makkelijkste manier om geïnformeerd te blijven over het actuele cursusaanbod. Download de KRT-app in de Apple App Store of de Google Play Store.

E-mail notificatie

Heeft u een KRT account? Dan ontvangt u elke 1e dag van de maand een email met een overzicht van alle nieuwe cursussen voor tandartsen. In de mail is het aanbod gesorteerd naar deelgebied. Per cursus worden plaats, datum en tijdsduur vermeld. Via een link kunt u de details lezen. In uw KRT-account kunt u instellen welke cursus aankondigingen u wel en niet wilt ontvangen.

Twitter

Heeft u een Twitter-account en volgt u ons nog niet? De scholingsagenda kunt u volgen via @KRTtweets: https://twitter.com/KRTtweets.

LinkedIn

Heeft u een LinkedIn-account en heeft u ons nog niet aan uw netwerk toegevoegd? De scholingsagenda kunt u volgen via de bedrijfspagina Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT): https://www.linkedin.com/company/kwaliteitsregister-tandartsen-krt-