Tandarts
Search
Close this search box.

Poets je CV op, open een account

515 studenten gingen je voor

Als startende tandarts wil je goed voor de dag komen. Dat doe je met een online portfolio van het KRT. De kans is groot dat de praktijk waar je wilt werken vraagt of je een KRT-registratie hebt.  Open daarom nu al een gratis studentenaccount. Dit kan vanaf de master 1 tandheelkunde.

Hou bij welke lunchcolleges, hands-on avonden en kennistoetsen je doet. Een goed gevuld portfolio staat goed op je cv, het laat zien dat jij het op peil houden van je deskundigheid serieus neemt. Een KRT-account maakt het makkelijk om alle cursussen, symposia en congressen bij te houden die je naast je studie volgt.

Lees meer

Pak die bonus

Wil jij graag op reis? Het KRT verloot elk jaar drie reizen naar keuze: één per universiteit. Binnen ACTA, UMCG en Radboud is er dus altijd een gelukkige die je kent. Misschien ben jij het wel! Je doet automatisch mee als je meer dan drie activiteiten in portfolio hebt.

Open je een portfolio, dan krijg je in ieder geval een leuk starterscadeau. En het KRT blijft je verrassen: wij sturen je steeds een actueel cursusaanbod, helemaal gericht op de interesses die je aangeeft. Zo maken we je tijdens je studie al vertrouwd met het plezier en het belang van een leven lang leren.  

Header alledrie de winnaars

Neem alvast een kijkje in het cursusaanbod voor tandartsen

Een uitgebreidere casus? Een cursus: van intake tot en met volledige wax-up
2 oktober, 2024
Een uitgebreidere casus? Een cursus van intake tot en met wa...
BHV nascholingscursus
20 juni, 2024
BHV-nascholingscursusHet aanwezig zijn van een BHV-er in uw ...
KNMT Academy - Ergonomie in de praktijk
14 november, 2024
Inhoud cursusErvaar je grote vermoeidheid of spanning na een...
Bedrijfshulpverlening Tandartsen/mondzorg , ehbo , reanimatie/AED
25 juni, 2024
cursus BHV Tandartsen/Mondzorg De cursus Bedrijfshulpve...
Bedrijfshulpverlening Tandartsen/mondzorg , ehbo , reanimatie/AED
18 september, 2024
cursus BHV Tandartsen/Mondzorg De cursus Bedrijfshulpve...
Online nascholing: Functioneel ademhalen & Stressmanagement voor Tandartsen
Na het volgen van deze cursus bent u volledig up-to-date met...

Wat als je bent afgestudeerd?

Tijdens je masterstudie tandheelkunde heb je drie jaar gratis ervaren hoe het is om een online portfolio te hebben bij het KRT. Je mag je account tot een jaar na afstuderen aanhouden. Daarna kun je overstappen op een betaald account als tandarts. Overstappen is gratis in het eerste kalenderjaar van je overstap.

Je portfolio neem je mee. Bij het aanmaken van je account als tandarts hoef je alleen maar het nummer van je studentenaccount op te geven. Je activiteitenoverzicht verhuist dan met je mee. Heb je inmiddels een leuker cadeau gezien, dan komt dat goed uit. Om je studententijd af te sluiten mag je nóg een keer iets leuks uitzoeken.