Tandarts
Search
Close this search box.

Afgestudeerd – en nu?

Overstappen van student naar tandarts

Met een BIG-registratie kun je van een KRT-studentenaccount overstappen naar een betaald KRT-portfolio. Natuurlijk met behoud van je dossier. Je bent dan meteen aantoonbaar bevoegd én bekwaam. De activiteiten die je hebt gevolgd worden overgezet en zie je terug in je overzicht. Vervolgens begint je nieuwe registratieperiode als tandarts.

Eerste jaar gratis

Overstappen is gratis. Het kalenderjaar waarin je je inschrijft voor een account als tandarts kost je niets. Je betaalt pas vanaf het nieuwe (2e) kalenderjaar. De korting is alleen voor personen die vóór het aflopen van hun studentenregistratie overstappen. Bekijk de actievoorwaarden op onze pagina Downloads.

Tarieven

Na het eerste gratis jaar betaal je net als je collega-tandartsen een jaarlijkse deelnemersbijdrage. De huidige deelnemersbijdrage voor tandartsen vind je in de handleiding Tandartsen.

Tandartsaccount aanmaken

Maak als tandarts een nieuw account aan met je BIG-nummer.  Nadat je een nieuw account hebt, kun je je KRT-studentnummer invullen. Je dossier wordt vervolgens automatisch overgeschreven naar je tandartsaccount. Daarna sluiten we je studentenaccount.