Tandarts
Search
Close this search box.

Bonus

Je krijgt een cadeautje bij je aanmelding, maakt kans op een mooie reis en krijgt na je afstuderen ook nog eens een extra jaar een gratis account bij het KRT. Zo maken we het tijdens je studie al aantrekkelijk om je leven lang te blijven leren. Houd jij je kennis en kunde graag up-to-date?

Cadeau

Na je aanmelding krijg je van ons een cadeautje! Je kunt kiezen uit een steeds wisselend assortiment van leuke en nuttige items. Kijk op de pagina cadeau en laat ons weten wat je kiest. Je krijgt je cadeautje dan snel thuisbezorgd.

Win een reis

Elk jaar in januari verloot het KRT drie reizen; één voor elke Masteropleiding Tandheelkunde in Amsterdam, Nijmegen en Groningen. We verloten de reis onder studenten die in een jaar minstens 3 activiteiten aan hun portfolio hebben toegevoegd. Registreer dus op tijd je activiteiten en maak kans! Kijk voor meer informatie op de pagina reis.

Tot 4 jaar gratis registratie

Je studentenaccount is helemaal gratis. Maar daar houdt je voordeel niet op. Zodra je afstudeert, krijg je ook nog een extra jaar registratie gratis. Dus als je nu in het eerste jaar van je master zit, dan hoef je de komende 4 jaar dus niets te betalen! Kijk voor meer informatie op de pagina afgestudeerd.