Tandarts
Search
Close this search box.

Win een reis

Geef 3 activiteiten op en win!

Elk jaar in januari verloten we drie reizen. Bij elke universiteit – ACTA, UMCG en Radboud – is één student de gelukkige.

Het KRT stimuleert studenten graag om erop uit te trekken. Want je bent altijd onderweg om meer te leren. Heb je 3 of meer activiteiten toegevoegd aan je portfolio, dan maak je al kans op een reis! Bekijk de actievoorwaarden op onze pagina downloads.

Lees meer

Celine, Vera en Shadia hebben een reis gewonnen van het KRT! De reis hebben zij gewonnen in een loting onder KRT-geregistreerde studenten die drie of meer cursussen aan hun portfolio hebben toegevoegd.

“Wat een geweldige verrassing was het toen ik hoorde dat ik deze prijs van het KRT heb gewonnen! Hoewel ik nog geen concrete plannen heb gemaakt voor de invulling, kijk ik ernaar uit om deze prijs te gebruiken om van een vakantie te genieten na mijn afstuderen deze zomer. Heel erg bedankt, KRT!”
Celine
Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Geregistreerd bij het KRT sinds: 2021
“Ik ben ontzettend verrast dat ik deze prijs heb ontvangen! Van tevoren was ik al gebeld dat er iets mijn kant op kwam, maar ik had niet verwacht dat het de studentenreis zou zijn. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik de poster en begeleidende brief met de post kreeg. De punten heb ik onder andere verzameld bij het jaarlijkse symposium van T.M.F.V. Archigenes. Ik ben nog niet zeker waar ik naartoe ga op reis, maar waarschijnlijk gaat het een heerlijk ontspannend tripje worden.”
Vera
Rijksuniversiteit Groningen. Geregistreerd bij het KRT sinds: 2022
“Enkele weken geleden geleden ontving ik thuis een mysterieus pakketje met mijn naam erop. Bij het openen ervan werd ik overspoeld met gevoelens van ongeloof en blijdschap, maar ik ben vooral oh zo dankbaar voor deze mooie kans. Voor mij is dit een kans om na het afstuderen nog lekker te gaan reizen voordat het volwassen leven echt begint. Welk land het zal worden? Daar ben ik nog niet helemaal over uit. Maar Indonesië, Noorwegen en Finland staan in ieder geval op mijn lijstje met opties. Ik kijk er alvast naar uit!”
Shadia
Radboud Universiteit Nijmegen. Geregistreerd bij het KRT sinds: 2022

Ben jij de volgende winnaar?

Wil je zelf ook kans maken op een KRT-reis? Meedoen met de loting kost niets en is heel eenvoudig. Zorg dat je in het KRT-studentenregister staat met ten minste 3 activiteiten. Meer informatie over het studentenaccount vind je op onze pagina studenten.