Tandarts
Search
Close this search box.

Handleiding student

Deze handleiding legt beknopt uit welke mogelijkheden het KRT-studentenaccount biedt en hoe je je inschrijft. Met een studentenaccount maak je alvast kennis met het gemak van een automatisch online portfolio en laat je zien dat je jouw deskundigheid serieus neemt. Een mooie manier om te beginnen met een leven lang leren!

 

Klik op een van onderstaande onderwerpen om snel naar de voor jou relevante pagina te springen.

Account maken

Om deelnemer te worden van het KRT heb je een account nodig. Via PE-online maak je in twee stappen een studentenaccount aan.

Stap 1:  Vul het inschrijfformulier in

  • Door het invullen van het inschrijfformulier maak je een studentenaccount aan. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per e-mail met daarin je inloggegevens. Je gebruikersnaam is het studentnummer dat je hebt opgegeven.
  • Gebruik je privé e-mailadres en niet het e-mailadres van de universiteit: dat vervalt na je afstuderen. Op het e-mailadres ontvang je berichten van het KRT.

Stap 2 Activeer je account

• Bevestig je e-mailadres. Ga op de KRT-website naar “Inlog student” of ga naar: https://live-identity.pe-online.org/Account/LoginProf 

• Kies in het onderste venster voor “Eerste keer inloggen”.

Let op! Controleer van tijd tot tijd of je mailadres nog actueel is.

Waarom een online portfolio?

Een portfolio bij het KRT is de ideale manier om overzicht te houden van gevolgde bij- en nascholing. Doordat bijna alle cursusaanbieders zijn aangesloten, vult je portfolio zich automatisch. Je hebt geen omkijken naar het bijhouden van je bij- en nascholing.

 

PE-online

Voor de registratie van bij- en nascholing maakt het KRT gebruik van de software PE-online. Dat is een standaard applicatie voor professionals, cursusaanbieders en kwaliteitsregisters om eenvoudig en efficiënt het proces van Permanente Educatie te beheren. PE-online wordt veel gebruikt in de zorgsector, onder meer door huisartsen en medisch specialisten.