1 geregistreerde tandarts in Akkrum

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Akkrum? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Akkrum geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Feenstra, J.A.

  Mondzorg Akkrum

  Feansterdyk 20A, 8491 BW, Akkrum
  Bekijk tandarts
 • Faber, J.E.L.

  Tandartsenpraktijk Grouw

  Allingawier 39, 9001 LP, Grou
  Bekijk tandarts
 • Tilon, R.F.A.

  Tilon Tandartsen

  Biensma 31 a, 9001 XZ, Grou
  Bekijk tandarts
 • Boer, B. de

  Tandartsenpraktijk Grouw

  Allingawier 39, 9001 LP, Grou
  Bekijk tandarts
 • Alkema, A.J.

  Maatschap P. de Haan en A. Alkema

  De Overspitting 43, 8501 PG, Joure
  Bekijk tandarts
 • Reitsema, K.

  De Huystandarts

  Oedsmawei 24, 9001 ZJ, Grou
  Bekijk tandarts
 • Wildervank, A.G.

  De HuysTandarts

  Oedsmawei 24, 9001 ZJ, Grou
  Bekijk tandarts
 • Pelkwijk, B.J. ter

  Tandartspraktijk Grouw

  Allingawier 39, 9001 LP, Grou
  Bekijk tandarts

Tandarts in Akkrum

Zoekt u een tandarts in Akkrum? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Akkrum, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Akkrum waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.