1 geregistreerde tandarts in Appelscha

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Appelscha? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Appelscha geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Elderson-Meerdink, R.

  Tandartsenpraktijk Appelscha

  Van Emstplein 4, 8426 BX, Appelscha
  Bekijk tandarts
 • Vochteloo, W.J.

  Tandartspraktijk Vochteloo

  Langekamp 1, 8431 PR, Oosterwolde
  Bekijk tandarts
 • Kijzer, J.

  Tandartspraktijk Kijzer

  Bareldsburglaan 7, 8431 AM, Oosterwolde
  Bekijk tandarts
 • Nienhuis, K.A.

  Maatschap K.A. Nienhuis en J.A. Nienhuis-Koetje

  Prakkenlaan 42, 8431 JN, Oosterwolde
  Bekijk tandarts
 • Broersma, G.

  Dental Center

  Bareldsburglaan 7, 8431 AM, Oosterwolde
  Bekijk tandarts
 • Adding, H.R.

  Tandartspraktijk Adding

  Snellingerdijk 39 a, 8431 EJ, Oosterwolde
  Bekijk tandarts
 • Weerd, E.M. de

  Adding, praktijk voor tandheelkunde

  Snellingerdijk 39a, 8431 EJ, Oosterwolde
  Bekijk tandarts
 • Klijntunte, J.P.C.

  Gezondheidscentrum Smilde

  De Sluiskampen 38, 9422 AP, Smilde
  Bekijk tandarts

Tandarts in Appelscha

Zoekt u een tandarts in Appelscha? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Appelscha, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Appelscha waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.