1 geregistreerde tandarts in Borger

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Borger? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Borger geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Sterren, I. van der

  Elementen Mondzorg

  IJzertijdstraat 25, 9531 RA, Borger
  Bekijk tandarts
 • Siegers, H.

  quaTand, Praktijk voor Tandheelkunde

  Brink 15a, 9461 AR, Gieten
  Bekijk tandarts
 • Jongkind, C.S.

  Tandzorg Op Maat

  Havenkade 4, 9514 BV, Gasselternijveen
  Bekijk tandarts
 • Vastenburg, B.J.

  Tandartspraktijk Odoorn

  Hoofdstraat 4, 7873BC, Odoorn
  Bekijk tandarts
 • Jager, I.C.

  Dental Clinics Gieten

  Schoolstraat 13, 9461 AA, Gieten
  Bekijk tandarts
 • Wietsma, B.J.

  QuaTand praktijk voor Tandheelkunde

  Brink 15 a, 9461 AR, Gieten
  Bekijk tandarts
 • Kooi, M. van der

  Tandartspraktijk De Trans

  Stroetenweg 15, 9449 PD, Nooitgedacht
  Bekijk tandarts

Tandarts in Borger

Zoekt u een tandarts in Borger? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Borger, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Borger waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.