1 geregistreerde tandarts in Brouwershaven

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Brouwershaven? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Brouwershaven geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Broere, A.

  Tandartspraktijk Broere

  Meekrapstraat 9, 4318 EZ, Brouwershaven
  Bekijk tandarts
 • Vliet, F. van der

  Tandartsenpraktijk van der Vliet

  Grachtweg 24, 4301 KJ, Zierikzee
  Bekijk tandarts
 • Smedt, S. de

  Tandartspraktijk de Smedt

  Grachtweg 24, 4301 KJ, Zierikzee
  Bekijk tandarts
 • Domburg, T.W.

  Maatschap Tandartsenpraktijk Ouddorp

  Dorpstienden 3 b, 3253 AS, Ouddorp
  Bekijk tandarts
 • Pol, J.H. van der

  Tandartsenpraktijk Ouddorp

  Dorpstienden 3 b, 3253 AS, Ouddorp
  Bekijk tandarts
 • Lemsom, E.P.J.

  Klaassen Mondzorg Totaal Zierikzee

  Haringvlietplein 7a, 4301 XG, Zierikzee
  Bekijk tandarts
 • Szybowska, A.K.

  Tandheelkundig Centrum Kwadrant

  Grachtweg 24, 4301KJ, Zierikzee
  Bekijk tandarts

Tandarts in Brouwershaven

Zoekt u een tandarts in Brouwershaven? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Brouwershaven, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Brouwershaven waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.