1 geregistreerde tandarts in Hoek

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Hoek? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Hoek geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Verhelst, N.P.I.P.

  Tandartsenpraktijk Hoek

  Irisstraat 17 b, 4542 EA, Hoek
  Bekijk tandarts
 • Houtepen-van Mieghem, L.M.I.

  Tandartsenpraktijk Otheense Kreek

  Zuidlandstraat 34, 4532 CL, Terneuzen
  Bekijk tandarts
 • Lippens, B.B.S.

  Tandartsenpraktijk Otheense Kreek

  Zuidlandstraat 34, 4532 CL, Terneuzen
  Bekijk tandarts
 • Bosnjak, S.

  Tandartspraktijk de Veste

  Oostelijk Bolwerk 32, 4531 GX, Terneuzen
  Bekijk tandarts
 • Thung, D.T.

  Tandartspraktijk Tao

  Beethovenhof 3b, 4536 AE, Terneuzen
  Bekijk tandarts
 • Bonnez, J.

  Tandartspraktijk Bonnez

  Koninginnelaan 22, 4532 BR, Terneuzen
  Bekijk tandarts
 • Mathijssen, J.T.G.M.

  Tandartspraktijk Mathijssen

  Herengracht 13, 4531 GM, Terneuzen
  Bekijk tandarts
 • Stevens, A.M.A.

  Tandartspraktijk Otheense Kreek

  Zuidlandstraat 34, 4532 CL, Terneuzen
  Bekijk tandarts

Tandarts in Hoek

Zoekt u een tandarts in Hoek? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Hoek, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Hoek waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.