2 geregistreerde tandartsen in Hulst

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Hulst? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 2 tandartsen in Hulst geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Haeringen, E.C. van

  Tandheelkundig Centrum Tivoli

  Tivoliweg 49A, 4561HK, Hulst
  Bekijk tandarts
 • Sponselee, E.M.I.

  Tandartsenpraktijk Tivoli

  Tivoliweg 49a, 4561 HK, Hulst
  Bekijk tandarts
 • Picavet, E.

  Tandzorg de Steense Brug

  Tragel 5, 4564 BC, Sint. Jansteen
  Bekijk tandarts

Tandarts in Hulst

Zoekt u een tandarts in Hulst? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Hulst, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Hulst waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.