1 geregistreerde tandarts in Laren Gld

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Laren Gld? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Laren Gld geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Zuabi, O.

  Tandartsenpraktijk Laren GLD

  Holterweg 3-j, 7245 AL, Laren GLD
  Bekijk tandarts
 • Kuijl, F.A.

  Mondzorg Kuijl

  Hoeflingweg 24, 7241 CH, Lochem
  Bekijk tandarts
 • Ruskamp, K.H.

  Tandartspraktijk Ruskamp / Jelsma

  Barchemseweg 86, 7241 JG, Lochem
  Bekijk tandarts
 • Pauw, P.

  Tandartspraktijk Laren

  Holterweg 3j, 7245 AL, Laren
  Bekijk tandarts
 • Polman, B.

  Polman Tandartspraktijk

  Fr. Ballochilaan 83 A, 7242 AS, Lochem
  Bekijk tandarts
 • Ambtman, M.J. den

  Mondzorgpraktijk Kuijl

  Hoeflingweg 24, 7241 CH, Lochem
  Bekijk tandarts
 • As, F. van

  Tandartsenpraktijk Laren

  Holterweg 3 J, 7245 AL, Laren
  Bekijk tandarts
 • Jelsma, G.W.

  Tandartspraktijk Jelsma/Ruskamp

  Barchemseweg 86, 7241 JG, Lochem
  Bekijk tandarts
 • Abadia Gamez, M.T.

  Tandartsenpraktijk Laren

  Holterweg 3J, 7245 AL, Laren (Gld)
  Bekijk tandarts

Tandarts in Laren Gld

Zoekt u een tandarts in Laren Gld? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Laren Gld, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Laren Gld waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.