5 geregistreerde tandartsen in Lemmer

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Lemmer? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 5 tandartsen in Lemmer geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Dijkstra, T.J.

  Kraan Tandheelkunde

  Tramhaven 1, 8531 HP, Lemmer
  Bekijk tandarts
 • Postma, M.

  Kraan Tandheelkunde Lemmer

  Tramhaven 1, 8531 HP, Lemmer
  Bekijk tandarts
 • Cuiper, R.M.

  Dental Clinics

  Kleine Beer 17, 8531 MS, Lemmer
  Bekijk tandarts
 • Brakelé, J.C.

  Dental CLinics Lemmer

  Kleine Beer 17, 8531 MS, Lemmer
  Bekijk tandarts
 • Egea Hugué, A.

  Kraan Tandheelkunde Lemmer

  Tramhaven 1, 8531 HP, Lemmer
  Bekijk tandarts
 • Hillenius, E.P.

  Tandartsenpraktijk Sloten

  Bolwerk Zuidzijde 78, 8556 XS, Sloten
  Bekijk tandarts
 • Pintilie, O.

  Tandzorg St.Nyk

  Tsjukermawei 6a, 8521 NA, Sint Nicolaasga
  Bekijk tandarts

Tandarts in Lemmer

Zoekt u een tandarts in Lemmer? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Lemmer, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Lemmer waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.