2 geregistreerde tandartsen in Meppel

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Meppel? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 2 tandartsen in Meppel geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Bar, G.

  Glimlachplus Mondzorg Centrum Meppel

  Werkhorst 42, 7944 AV, Meppel
  Bekijk tandarts
 • Arguello Noguera, V.E.

  Mondzorg Drenthe Meppel

  Stationsweg 2, 7941 HD, Meppel
  Bekijk tandarts
 • Geelen, G. van

  Tandarts Van Geelen

  Kerkstraat 36-38, 8064 DP, Zwartsluis
  Bekijk tandarts
 • Boer, P.R.

  Mondzorgcentrum Giethoorn

  Beulakerweg 119-A, 8355 AE, Giethoorn
  Bekijk tandarts
 • Boonstra, A.B.

  Tandartspraktijk Dekens

  Dorpstraat 42, 7971 CS, Havelte
  Bekijk tandarts
 • Elst, S.F. van der

  Tandheelkundig Centrum Nijeveen

  Dorpsstraat 6 d, 7948 BR, Nijeveen
  Bekijk tandarts

Tandarts in Meppel

Zoekt u een tandarts in Meppel? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Meppel, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Meppel waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.