1 geregistreerde tandarts in Midsland Terschelling

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Midsland Terschelling? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Midsland Terschelling geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Meiden, J. van der

  Tandartspraktijk Terschelling

  Heereweg 3a, 8891 HS, Midsland Terschelling
  Bekijk tandarts
 • Nater, L.F.

  Tandartspraktijk Nater

  Torenstraat 52 a, 8881 BL, West-Terschelling
  Bekijk tandarts

Tandarts in Midsland Terschelling

Zoekt u een tandarts in Midsland Terschelling? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Midsland Terschelling, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Midsland Terschelling waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.