Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beschrijving cursus

za 5
okt '24
K. Blade
€899,00
|
Oisterwijk
|
Karma. Warehouse B.V.
7.0 uur / punten
Vakinhoudelijk
Karma. Warehouse B.V.
Deze cursus wordt ook gegeven:
za 5 oktober 2024
Algemene scholing| Kaakchirurgie en mondziekten| Medisch algemeen| Tandheelkunde algemeen
Vakinhoudelijk handelen|Kennis en wetenschap

K. Blade - een extractiecursus als geen ander, waar de grenzen van vaardigheid en kennis worden doorbroken en legendes van precisie en expertise worden geboren.

Stel je dit eens voor: Twee titanen van de tandheelkundige wereld, de ontembare kaakchirurg en de onverschrokken kaak- en aangezichtschirurg, hebben hun formidabele krachten gebundeld om u een ervaring te bieden die de kunst van het trekken van tanden en kiezen voor altijd zal herdefiniëren. Dit is niet zomaar een cursus; het is een reis naar het hart van het tandheelkundig meesterschap.

Maar wat onderscheidt K. Blade van het alledaagse? Simpel - alles. Dit is geen lezing en zeker geen webinar. Het is een symfonie van actie, een crescendo van vaardigheid en een ballet van precisie. Karma Blade is een cursus waarin je de handen uit de mouwen steekt. Geen saaie diavoorstellingen of theoretische overpeinzingen meer; in plaats daarvan word je halsoverkop ondergedompeld in een wereld van scenario's uit de echte wereld. Van beginners die staan te popelen om hun eerste stappen te zetten in de wereld van extracties tot doorgewinterde experts die hun vak tot een goddelijk niveau willen verheffen, Karma Blade verwelkomt iedereen met open armen.

Onze missie is duidelijk: het raadsel van extractie ontrafelen. We zijn hier om de angst weg te nemen die vaak gepaard gaat met gecompliceerde procedures in de algemene tandartspraktijk. U leert hoe u twijfel kunt omzetten in vertrouwen, aarzeling in precisie en angst in kalme zekerheid. We streven ernaar om de manier waarop u de planning van een behandeling benadert, te veranderen in een goed gechoreografeerde dans van expertise.

Docenten/sprekers

Kees Heijdenrijk Martin Grobler

Programma

08:00 - Lezing: Introductie en betekenis van chirurgische extractie bij de tandarts
08:30 - Hands-on: Extractie technieken
10:30 - Pauze
11:00 - Hands-on : Extractie technieken
12:30 - Lunch/Gast
13:30 - Praktische sessie : Introductie van extractie-instrumenten (moeilijke extracties)
14:30 - Hands-On : Praktische sessie over omgaan met instrumenten
15:30 - Pauze
16:00 - Hands-On hechten + spongestan/tabotamp Complicaties bij tandheelkundige chirurgische extractie*
17:00 - Interactieve V&A Sessie & Certificering