Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beschrijving cursus

vr 11
okt '24
Maximaal Digitaal Congres
€495
|
Den Haag
|
Excent Speaks
4.0 uur / punten
Vakinhoudelijk
Excent Speaks
Deze cursus wordt ook gegeven:
vr 11 oktober 2024
Esthetische tandheelkunde| Orthodontie| Restauratieve tandheelkunde| Tandprothetiek| Tandtechniek
Samenwerking|Kennis en wetenschap

Stap in de wereld van digitale tandtechniek en laat u inspireren tijdens het Maximaal Digitaal congres! Op vrijdag 11 oktober verwelkomen we u graag in het adembenemende Louwman Museum in Den Haag voor een middag en avond vol innovatie en kennisdeling.

Tijdens deze unieke gelegenheid krijgt u de kans om te luisteren naar en te leren van enkele van de meest vooraanstaande experts in de tandheelkundige wereld. Formule 1 commentator én tandarts Jack Plooij trapt het congres af met ‘Nummer 1 word je niet allen’. Martijn Moolenaar van het Dental Design Center neemt u mee in de wereld van restauratieve tandheelkunde en de digitale workflow.

We zijn verheugd om daarnaast Rune Fisker, de Vice President van 3Shape, te verwelkomen, die ons zal leiden door de grensverleggende mogelijkheden van de 3Shape intra-orale scanners. Tot slot hebben we Adriana Garro, een expert op het gebied van Clear Aligners, die haar diepgaande kennis en inzichten zal delen om je praktijk naar nieuwe hoogten te tillen.

Na een dag vol stimulerende lezingen en boeiende discussies, nodigen we u uit om te genieten van een heerlijk diner en een spetterend feest op het gezellige ‘Museumplein’. Laat u meevoeren door de opzwepende beats van Dames Draaien Door!

Docenten/sprekers

Jack Plooij - Formule 1 commentator en tandarts Martijn Moolenaar - Tandarts bij Dental Design Center in Blaricum Rune Fisker - Vice President of 3Shape intra-oral scanners Jean-François Bruselle - Manager Digital Dentistry bij Excent Tandtechniek Adriana Garro - Global Clinical Director at Clear Treatment Planning Solutions

Programma

Programma
15:00
Ontvangst in 'The Great Hall'
15:30
Opening in de theaterzaal
15:45
Jack Plooij: Nummer 1 word je niet alleen
16:45
Rune Fisker: grenzeloos scannen
17:30
Walking dinner in 'The Great Hall'
18:30
Martijn Moolenaar en Jean-François Brusselle: restauratieve tandheelkunde en digitale workflow
19:45
Adriana Garro: Clear aligners in dental practice
20:45
Feest op het 'Museumplein' met Dames Draaien Door