1 geregistreerde tandarts in Oosterhesselen

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Oosterhesselen? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Oosterhesselen geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Morales, L.

  Mondzorg Oosterhesselen

  Edveensweg 13, 7861 AM, Oosterhesselen
  Bekijk tandarts
 • Kuik, A.R.

  Tandarts Kuik

  Emmerweg 6, 7751 AN, Dalen
  Bekijk tandarts
 • Piris Alonso, C.

  Tandartspraktijk Sleen

  De Koepen 1, 7841 BT, Sleen
  Bekijk tandarts
 • Wittenberg, P.

  Tandartspraktijk Kuik

  Emmerweg 6, 7751 AN, Dalen
  Bekijk tandarts

Tandarts in Oosterhesselen

Zoekt u een tandarts in Oosterhesselen? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Oosterhesselen, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Oosterhesselen waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.