6 geregistreerde tandartsen in Raalte

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Raalte? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 6 tandartsen in Raalte geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Rossum, M.M.T. van

  Tandartspraktijk C.E.M. Elders

  Kerspelweg 58, 8101 GP, Raalte
  Bekijk tandarts
 • Elders, C.E.M.

  Tandartsenpraktijk Elders

  Kerspelweg 58, 8101 GP, Raalte
  Bekijk tandarts
 • Bakker, E.W.J.

  Bakker Tandheelkunde & Orthodontie

  Beukensingel 18 a, 8102 JB, Raalte
  Bekijk tandarts
 • Smeijers, K.H.

  Bakker Tandheelkunde & Orthodontie

  Beukensingel 18 A, 8102 JB, Raalte
  Bekijk tandarts
 • Borgeld, J.F.

  Tandartspraktijk Borgeld

  Kwartel 70, 8103 EB, Raalte
  Bekijk tandarts
 • Rowel, R.

  Tandartspraktijk Rowel

  De Hilde 82, 8102 KJ, Raalte
  Bekijk tandarts
 • Veen, B.G. van der

  Tandartspraktijk Kennemerland

  Van Zeggelenplein 137, 2032 KC, Haarlem
  Bekijk tandarts
 • Jager, D.H.J.

  Tandartsenpraktijk Heino

  Marktstraat 11, 8141 GA, Heino
  Bekijk tandarts
 • Groot, C.A. de

  , ,
  Bekijk tandarts

Tandarts in Raalte

Zoekt u een tandarts in Raalte? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Raalte, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Raalte waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.