2 geregistreerde tandartsen in Reusel

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Reusel? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 2 tandartsen in Reusel geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Nowak, J.F.

  Tandartsenpraktijk J.F.Nowak B.V.

  Lensheuvel 1s, 5541 BA, Reusel
  Bekijk tandarts
 • Zeinali, I.

  Tandartspraktijk Reusel

  Wilhelminalaan 81A, 5541 CT, Reusel
  Bekijk tandarts
 • Wissing, H.A.F.

  Minerva

  Nieuwstraat 21, 5521 CA, Eersel
  Bekijk tandarts
 • Crom-Coolen, M.H.A. de

  Minerva tandartsen

  Nieuwstraat 21, 5521 CA, Eersel
  Bekijk tandarts
 • Smits, H.B.

  Tandartspraktijk Smits

  Oude Provincialeweg 79, 5527 BN, Hapert
  Bekijk tandarts
 • Stillaert, B.

  Tandartsenpraktijk Hoogeloon

  Hoofdstraat 54, 5528 AK, Hoogeloon
  Bekijk tandarts
 • Brinker, J.M. den

  Tandheelkundig Centrum Bladel

  Smidseind 8, 5531 AN, Bladel
  Bekijk tandarts
 • Hurk, M. van den

  Tandheelkundig Centrum Bladel

  Smidseind 8, 5531 AN, Bladel
  Bekijk tandarts

Tandarts in Reusel

Zoekt u een tandarts in Reusel? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Reusel, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Reusel waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.