1 geregistreerde tandarts in Sas Van Gent

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Sas Van Gent? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Sas Van Gent geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Booy, P.J.F. de

  Tandarts De Booy en Thomaes

  Canadalaan 1, 4551 AK, Sas van Gent
  Bekijk tandarts
 • Groeneveld, X.

  Tandartspraktijk X. Groeneveld

  Hofplein 2, 4571 HG, Axel
  Bekijk tandarts
 • Hoogerdijk, W.

  Tan

  Stationsstraat 8, 4571 LB, Axel
  Bekijk tandarts
 • Verhelst, N.P.I.P.

  Tandartsenpraktijk Hoek

  Irisstraat 17 b, 4542 EA, Hoek
  Bekijk tandarts

Tandarts in Sas Van Gent

Zoekt u een tandarts in Sas Van Gent? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Sas Van Gent, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Sas Van Gent waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.