2 geregistreerde tandartsen in Sint Annaparochie

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Sint Annaparochie? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 2 tandartsen in Sint Annaparochie geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Henden, M.C.

  Tandzorg Het Bildt

  Burgemeester Albardastraat 20, 9076 ET, Sint Annaparochie
  Bekijk tandarts
 • Plamenov Ivanov, . A.

  Tandzorg Het Bildt

  Burgemeester Albardastraat 20, 9076 ET, Sint Annaparochie
  Bekijk tandarts
 • Ahamad, T.

  Tandzorg Bildt

  Burg Albadarstraat 20, 9076 ET, Sint Annaporochie
  Bekijk tandarts
 • Blomsma, I.

  Defensie Tandheelkundige Diensten Leeuwarden

  Keegsdijkje 7, 8979 AK, Leeuwarden
  Bekijk tandarts
 • Lombaard, J.H.

  Tandartspraktijk De Griene Leane

  De Griene Leane 5R, 9051 LZ, Stiens
  Bekijk tandarts

Tandarts in Sint Annaparochie

Zoekt u een tandarts in Sint Annaparochie? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Sint Annaparochie, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Sint Annaparochie waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.