1 geregistreerde tandarts in Slootdorp

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Slootdorp? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Slootdorp geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Lie, K.H.

  Tandartspraktijk Lie

  Kerkstraat 71, 1774 AV, Slootdorp
  Bekijk tandarts
 • Haarsma, H.J.

  Mondzorg Middenmeer

  Hoornseweg 31 A, 1775 RB, Middenmeer
  Bekijk tandarts
 • Beek, R.

  Mondzorg Middenmeer

  Hoornseweg 31A, 1775 RB, Middenmeer
  Bekijk tandarts
 • Wermenbol, G.L.A.

  Mondzorg Middenmeer

  Hoornseweg 31A, 1775 RB, Middenmeer
  Bekijk tandarts
 • Vaz Ferreira dos Santos Bravo, J.L.

  Anna Paulowna Tandartspraktijk

  Vrouw Steenlaan 79, 1761 DR, Anna Paulowna
  Bekijk tandarts

Tandarts in Slootdorp

Zoekt u een tandarts in Slootdorp? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Slootdorp, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Slootdorp waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.