7 geregistreerde tandartsen in Stadskanaal

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Stadskanaal? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 7 tandartsen in Stadskanaal geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Reus, A. de

  Tandartsenpraktijk de Reus

  Lilienthalplein 24 a, 9501 XP, Stadskanaal
  Bekijk tandarts
 • Wiewel, R.P.

  Praktijk Wiewel

  Hoofdstraat 1a a, 9501 CL, Stadskanaal
  Bekijk tandarts
 • Ernest, R.M.J.

  De Veenhoek

  De Venen 4, 9501 WL, Stadskanaal
  Bekijk tandarts
 • Jongkind, C.S.

  Refaja Ziekenhuis

  Boerhaavestraat 1, 9501 HE, Stadskanaal
  Bekijk tandarts
 • Vos, L.G.

  Tandartspraktijk Vos

  Stadshart 1, 9501 SV, Stadskanaal
  Bekijk tandarts
 • Bentum, M.J.

  Tandartsenpraktijk De Veenhoek

  De Venen 4, 9501 WL, Stadskanaal
  Bekijk tandarts
 • Selhorst, V.P.

  Mondzorgcentrum Stadskanaal

  Hoofdstraat 51a, , Stadskanaal
  Bekijk tandarts
 • Safi, I.

  Tandartspraktijk De IJzeren Klap

  Aweg 9, 9581 AK, Musselkanaal
  Bekijk tandarts
 • Jongkind, C.S.

  Tandzorg Op Maat

  Havenkade 4, 9514 BV, Gasselternijveen
  Bekijk tandarts

Tandarts in Stadskanaal

Zoekt u een tandarts in Stadskanaal? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Stadskanaal, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Stadskanaal waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.