2 geregistreerde tandartsen in Ter Apel

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Ter Apel? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 2 tandartsen in Ter Apel geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Bishara, E.

  Mondzorg Molenplein

  Hoofdstraat 49C, 9561 JC, Ter Apel
  Bekijk tandarts
 • Mulder, M.G.L.

  Tandartspraktijk Mulder

  Hoofdstraat 2a, 9561 JA, Ter Apel
  Bekijk tandarts
 • Safi, I.

  Tandartspraktijk De IJzeren Klap

  Aweg 9, 9581 AK, Musselkanaal
  Bekijk tandarts

Tandarts in Ter Apel

Zoekt u een tandarts in Ter Apel? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Ter Apel, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Ter Apel waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.