3 geregistreerde tandartsen in Workum

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Workum? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 3 tandartsen in Workum geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Westbroek, F.M.

  DentWork Tandartsen

  Hammole 13, 8711 BZ, Workum
  Bekijk tandarts
 • Seinen, E.

  Tandartspraktijk Dent-Work Tandartsen

  Hammole 13, 8711 BZ, Workum
  Bekijk tandarts
 • Lourens, J.O.

  Tandartspraktijk Dent-Work Tandartsen

  Hammole 13, 8711 BZ, Workum
  Bekijk tandarts
 • Walchren, J.E. van

  Curant Mobiele Mondzorg

  Tsjerne 3, 8614 AS, Oudega
  Bekijk tandarts

Tandarts in Workum

Zoekt u een tandarts in Workum? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Workum, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Workum waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.