Tandartsen winnen cursus

Nieuwe KRT registratienorm versie 2021
9 December 2020
Commissieleden gezocht
12 April 2021

Drie tandartsen winnen 500,- voor een cursus

Bij de start van dit jaar hebben alle geregistreerde tandartsen per post een handzame agenda ontvangen met een kleine selectie uit het totale cursusaanbod voor tandartsen dat gepubliceerd wordt in de KRT- scholingsagenda. Tandartsen werden daarbij uitgenodigd om te vertellen welke cursus zij in 2021 graag willen volgen. Om bij- en nascholing te stimuleren, heeft het KRT drie cadeaubonnen verloot.

En de winnaars zijn…

De tandartsen die ieder een cursusbudget van € 500,- hebben gewonnen zijn: mw. Kuijpers, mw. Elttmann-Boonstra en dhr. Donker. We feliciteren hen van harte. We bedanken ook iedereen die de moeite heeft genomen om zijn keuze voor een te volgen cursus in te sturen. Samen heeft u deze actie tot een succes gemaakt.

Voor welke cursus kiezen tandartsen?

Dankzij alle inzenders weten we een klein beetje op welke cursussen tandartsen hun oog laten vallen. Sommige reacties werden gestuurd met enthousiaste opmerkingen, over de leuke actie en de stimulans die deze gaf om de agenda uitgebreid te bestuderen. De keuze voor scholing varieerde van online nascholing van de NTVT tot ‘Gaaf care’-opleidingen en van ‘Verdieping van de praktijkorganisatie’ tot ‘Agressie de baas’. Mooi om deze variatie te zien. We wensen u allen veel plezier met uw cursus.