Beschrijving cursus


De cursus Mond- en Kaakziekten is bedoeld voor tandartsen. Met enige regelmaat wordt u in de tandheelkundige praktijk geconfronteerd met aandoeningen in de mond, het periorale gebied en de kaak. Soms is de diagnose duidelijk maar soms ook niet. Wat dan te doen? Nog even aanzien, controle (hoe vaak) of verwijzen? Het kan ook zijn dat u een patiënt verwijst naar de MKA-chirurg om bevestiging te krijgen van uw vermoedelijke klinische diagnose.

Het doel van de cursus is om inzicht te krijgen in de klinische presentatie van veel voorkomende en minder vaak voorkomende aandoeningen en afwijkingen in en rond de mond en van het kaakbot.

Er zal aandacht worden besteed aan wel of niet verwijzen van de patiënt, de mogelijkheden en beperkingen van aanvullend onderzoek bij de diagnostiek van afwijkingen in en rond de mond en de kaak en de eventuele behandeling ervan.

Trefwoorden zijn maximale interactie en actieve participatie. Om dit te realiseren is het aantal deelnemers gelimiteerd tot maximaal 40. Dezelfde cursus wordt op 4 verschillende locaties aangeboden.


Docenten / Sprekers
Prof. dr. Jan G.A.M. de Visscher
Dr. Erik H. van der Meij


Direct aanmeldenBekijk volledige cursus

Beoordelingen


zeer goede presentatie, erg interactief door kleine groep , ben hier echt niet een keer afgedwaald en prima docenten .De zaal was wat onoverzichtelijk , dat ging nog , maar berekoud door de airco, en daarna werd ik ziek
alles was erg goed
geweldig goed verzorgde cursus
kleine groep, prettige ambiance