Beschrijving cursus


Inhoud cursus

Stel je eens voor dat de Inspectie onverwachts bij je op bezoek komt... Is je praktijk op orde? Weet je wat je kunt verwachten als de Inspectie langskomt? Aan de hand van concrete casussen laat de cursusleider je zien of de praktijk op orde is en hoe je de praktijk op orde houdt. Je leert hoe je je op een onverwacht bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden, waarbij we door de bril van de Inspectie kijken: waar liggen de knelpunten en uitdagingen in jouw praktijk? In een paar uur weet je hoe je je op een bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden. Je gaat naar huis met een praktische checklist en weet welke aandachtspunten voor jou belangrijk zijn. 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen en hun team die willen weten hoe zij hun praktijk op orde moeten krijgen en voor diegenen die willen weten wat ze kunnen verwachten bij een bezoek van de Inspectie.


Docenten / Sprekers
Maaike de With


Direct aanmeldenBekijk volledige cursus

Beoordelingen


Goed opgebouwde, gestructureerde presentatie. Alles zat er in. De vertaling naar de praktijk is het lastigste en ik snap dat dat niet op een vrijdagmiddag kan worden uitgelegd.
Er gaat niets boven een live cursusavond!