Beschrijving cursus


Paro Open 2021 (concept)

“It takes two to tango”

Maak de nieuwe richtlijn toepasbaar.

 

Tijdens Paro Open brengen topwetenschappers en ervaren docenten je in twee dagen op de hoogte van actuele trending topics. Korte modules, evidence based informatie, praktisch toepasbaar.

Meerdere informatieve lesblokken van in totaal 12 uur, verdeeld over 2 dagen: zo snel en makkelijk kan een stevige kennisupdate zijn. En die gerichte en aanpak is nog maar één van de pluspunten van Paro Open.

Sprekers van topkwaliteit

De kennisoverdracht wordt immers verzorgd door sprekers die met recht mogen worden aangeduid als ‘de besten’ in de parodontologie en aanverwante aandachtsgebieden. Vakgenoten die weten waar ze over praten en die hun kennis ook nog eens op een prettige, duidelijke en aanstekelijke wijze kunnen overbrengen. Deze kwaliteit maakt Paro Open goed voor een flink aantal KRT-punten.

 

Kennis én netwerk uitbreiden

Daarnaast biedt het programma van Paro Open voldoende tijd om met sprekers en mede-deelnemers van gedachten te wisselen. Zo breid je in een een ontspannen setting niet alleen je kennis uit, maar ook je netwerk, met gelijkgestemden die net zoals jij méér uit hun vak willen halen. 


Docenten / Sprekers
Sprekers:
Renske Thomas
Nicky Beukers
Miranda Belder
Wijnand Teeuw
Fridus van der Weijden
Luciano Pitzurra


Direct aanmeldenBekijk volledige cursus