Beschrijving cursus


 

RESTAURATIEF OPEN 2021

 

Een beetje in het wilde weg schieten is in de tandheelkunde nooit een goed idee, al helemaal niet in de restauratieve tandheelkunde. Maar soms weet je het even niet. Is de bruxist wel gebaat bij keramiek? Is in dit digitale tijdperk composiet nog up-to-date? Hoe past mijn plan voor een element in het totaalplan van deze mond? En waar ga ik in hemelsnaam beginnen met het herstel?

 

Zwart-wit of grijs?!

Tijdens Restauratief OPEN 2021 ontdekt u dat de keuzes bij restauratieve tandheelkunde niet altijd zo zwart-wit zijn. Sterker nog: dat het grijze gebied ook interessante opties bevat! In een informele setting duelleren de bevlogen topsprekers dr. Paul de Kok, dr. Bas Loomans en dr. Beatrice Giménez met u gedurende anderhalve dag over the good, the bad and the ugly én the truth daarachter. Want aan dogma’s geen gebrek in de restauratieve tandheelkunde! Maar wat is úw behandelfilosofie, welke stip zet u met uw patiënt aan de horizon? Welke keuzes kunt u met uw patiënt maken om tot een voorspelbaar, duurzaam behandelplan te komen?

 

Casuïstiek en interactie

Aan de hand van uitdagende casuïstiek bespreekt u samen met de sprekers én met andere deelnemers verschillende opties en zienswijzen. Dat gebeurt in kleine groepen, waardoor onderlinge interactie gegarandeerd is. De casuïstiek wordt afgewisseld met voordrachten door de sprekers, waarin niet alleen de wetenschappelijke kant van het vak aan bod komt. Want hoe houdt u uw vakmanschap prikkelend, welke zingeving is voor u onvoorwaardelijk om zorg te kunnen blijven leveren die dicht bij u staat?

 

Prothetiek OPEN 2021 kort samengevat?

  • Anderhalve dag inspirerende kennisupdate in persoonlijke, informele setting.
  • Samen op zoek naar haalbare oplossingen voor herkenbare casuïstiek.
  • Kennis delen op basis van wetenschappelijke én klinische ervaring.
  • Geen cowboyverhalen, maar praktisch toepasbare tandheelkunde.
  • Ruim tijd om met de sprekers van gedachten te wisselen.
  • Een pittige boost voor de restauratieve tandheelkunde in uw praktijk.

 

Get back on track

Na tijden van ‘binnen bijscholen’ mogen we straks weer op locatie. Get back on track met Restauratief OPEN 2021. En ontdek wat úw waarheid is binnen the Good, the Bad and the Ugly van de restauratieve tandheelkunde…

 


Docenten / Sprekers
dr. Paul de Kok, dr. Bas Loomans en dr. Beatrice Giménez


Direct aanmeldenBekijk volledige cursus