Beschrijving cursus


DNTSTRY University is een doorlopend maandelijks masterclass programma dat inspeelt op de behoefte om constant door te willen blijven leren en op de hoogte te blijven van de laatste updates binnen de tandheelkunde. Binnen een laagdrempelige en interactieve setting waar concrete en relevante onderwerpen voor zowel de young professional als meer ervaren tandarts worden behandeld. Want wij geloven dat vragen stellen een van de beste manieren van leren is.

Sluit je aan bij een groep van bovengemiddeld gemotiveerde tandartsen, die door het op regelmatige basis samenkomen ook als een unieke mastermind groep wordt ervaren. DNTSTRY University staat voor kennis delen, netwerken en een inspirerende, leergierige social community met gelijkgestemde collega’s die het beste uit zichzelf willen halen.


Docenten / Sprekers
Ron Steenkist, Alexander Verhelst, Edwin Winkel, Michiel de Cleen, Hans van Pelt, Stephan Tjiook, Khee Hian Phoa, Luko van 't Hoenderdaal, Eric-Jan Royakkers, Dorothee Wiryasaputra, Edris Rasta, Sandy van Teeseling.


Direct aanmeldenBekijk volledige cursus