Beschrijving cursus


Maxellence – persoonlijke ontwikkelingstraining

Je werkt hard, maar het levert niet altijd op wat je had verwacht. Je bent gelukkig, maar weet dat je nog meer uit het leven kunt halen. Je hebt plannen en doelen, maar soms houdt iets je tegen. Je zelfwaardering en/of zelfvertrouwen zou wel (iets) mogen groeien. Je zou meer invloed willen hebben op je eigen gedachten, gedrag en/of gevoel. Je zou wel willen weten wat je nog meer in huis hebt. Ofwel je wilt jezelf ontwikkelen.

Maxellence staat in het teken van persoonlijk leiderschap zowel in je werk-, gezins- als persoonlijk leven. Om ervoor te zorgen dat je een (nog) hogere mate van persoonlijk welzijn creëert.

Je leert beter omgaan met jezelf, met anderen en met de omstandigheden uit het verleden, heden en toekomst, die invloed hebben op de kwaliteit van je (werkend)leven.
Tijdens de 5-daagse training (3 dagen achtereen en 2 losse dagen kun je door de unieke methode een duurzaam resultaat verwachten die toepasbaar is in je professionele en persoonlijke leven.

Leerdoelen
De deelnemer:
– krijgt een hoge mate aan zelfvertrouwen en zelfwaardering
– krijgt meer energie, plezier, rust en balans
– kan makkelijker keuzes maken, eerder in actie komen voor belangrijke dingen
– kan makkelijker met confrontaties en lastige situaties omgaan
– kan makkelijker anderen en zichzelf motiveren
– kan makkelijker feedback geven
– krijgt meer grip en regie op eigen (positieve) gedachten en daardoor een goed gevoel.

Interesse of meer informatie?!
Zie www.maxwise.nl/persoonlijk-leiderschap-ontwikkeling/training-maxellence/
Ook kan je een mail sturen naar max@maxwise.nl of bellen met 06-42018980 voor eventuele vragen en/of een gratis (telefonisch) consult met één van de trainers aanvragen.

Trainers
Joyce van der Velden – Bakker en Jeroen van der Velden.
Beide werkzaam als trainer/coach in het hun opgerichte trainingsbedrijf Maxwise (2008). Ze zijn gecertificeerd DISC-trainer. Joyce is ook gecertificeerd NOBCO coach.


Docenten / Sprekers
Jeroen van der Velden
Joyce van der Velden


Direct aanmeldenBekijk volledige cursus

Beoordelingen


De training/cursus heeft me nog meer gebracht dan verwacht. Ik zou dit iedereen aanraden. Het voelt als een cadeautje aan mezelf en mijn omgeving dat ik dit gedaan heb.