Beschrijving cursus


AccreDidact Tandarts brengt jaarlijks 4 op zichzelf staande KRT-erkende en met Q-Keurmerk geaccrediteerde e-learnings uit. De onderwerpen worden vastgesteld door een onafhankelijke redactie en de cursusinhoud wordt bepaald en geschreven door experts en collega’s uit het veld. Dit levert de tandarts actuele, relevante cursusstof die toepasbaar is in de dagelijkse praktijk.

De e-learnings van AccreDidact zijn praktijkgericht van opzet en er worden heldere doelstellingen geformuleerd. Iedere e-learning start met een entreetoets waarin de parate kennis wordt getest. Daarna wisselen tekst, beeld, externe bronnen en casuïstiek elkaar in een prettig tempo af en worden regelmatig tussenvragen gesteld. Iedere cursus wordt afgesloten met een toets waarvan minimaal 70% van de 20 vragen correct moet worden beantwoord om de punten te behalen.

Na het succesvol afsluiten van de toets worden de behaalde punten automatisch door ons toegevoegd in het KRT-portfolio van de cursist. In het besloten online dossier op de AccreDidact-website is een certificaat van de nascholing plus feedback bij de toetsvragen te vinden.


Direct aanmeldenBekijk volledige cursus