Nascholing voor tandartsen

Er zijn geen resultaten gevonden. Probeer het opnieuw met een andere zoekopdracht.


Een betere tandarts met nascholing

Met het uitspreken van de artseneed heeft u verklaard de deskundigheid van uzelf en anderen te bevorderen. Dat deze verklaring niet vrijblijvend is, blijkt uit de wettelijke plicht om tandheelkundige zorg op peil te houden. Bij- en nascholing is, na werkervaring, het belangrijkste instrument om als tandarts bekwaam te blijven op het gebied van maxillo faciale prothetiek . Het KRT geeft u het meest volledige overzicht van het aanbod aan klassikale en online bij- en nascholing over maxillo faciale prothetiek voor tandartsen.

Vind de nascholing voor maxillo faciale prothetiek

Door slim te filteren met de zoekfuncties vindt u in een handomdraai interessante nascholing die gericht is op maxillo faciale prothetiek . Die ene praktische cursus bijvoorbeeld. Of precies die verdiepende lezing. In het overzicht ziet u direct de belangrijkste kenmerken van elke nascholing over maxillo faciale prothetiek : datum, lestijd, prijs, beoordeling, plaats en deelgebied. Door op datum te selecteren kunt u makkelijk vooruitplannen. Voor elk onderdeel van het aanbod voor tandartsen over maxillo faciale prothetiek kunt u zich direct aanmelden.

Ontmoet collega-tandartsen die ook geïnteresseerd zijn in maxillo faciale prothetiek

Een groot voordeel van klassikale nascholing is dat u collega-tandartsen ontmoet met dezelfde interesse, bijvoorbeeld voor maxillo faciale prothetiek . Vaak is er voldoende ruimte in het programma om bij te praten en nieuwe contacten te leggen. Vooral startende tandartsen adviseren we om die reden naar klassikale bijeenkomsten te gaan. Klassikale nascholing is behalve leerzaam heel onderhoudend en helpt bij het bouwen en uitbreiden van uw persoonlijke netwerk. Dat verlaagt de drempel om kennis te delen over bijvoorbeeld maxillo faciale prothetiek .

KRT-punten automatisch in uw dossier

Alle nascholing in de agenda is bewezen waardevol: het KRT heeft het aanbod beoordeeld voor de toekenning van scholingspunten, aangeduid als KRT-punten. De nascholing is beoordeeld op tandheelkundige relevantie en op lestijd. Eén lesuur komt overeen met één punt. De aanbieder geeft nascholing die u volgt op het gebied van maxillo faciale prothetiek door aan het KRT, waardoor elke cursus en alle KRT-punten automatisch worden opgenomen in uw online KRT-dossier voor tandartsen: uw persoonlijke portfolio van deskundigheidsbevorderende activiteiten.

Help ons het aanbod verder te verbeteren

De kwaliteit van de door u gevolgde cursus op het gebied van maxillo faciale prothetiek kunt u zelf beoordelen. Na afloop ontvangt u van het KRT een mail met het verzoek een review te geven. Aan de hand van 5 scores kunt u in 30 seconden aangeven hoe u de kwaliteit van de nascholing op het gebied van maxillo faciale prothetiek heeft ervaren. Met een review helpt u collega-tandartsen bij het vinden van een goede klassikale cursus over maxillo faciale prothetiek en helpt u aanbieders en het KRT om het aanbod verder te verbeteren.