Nascholing voor tandartsen

Er zijn geen resultaten gevonden. Probeer het opnieuw met een andere zoekopdracht.


Een betere tandarts met nascholing

Met het uitspreken van de artseneed heeft u verklaard de deskundigheid van uzelf en anderen te bevorderen. Dat deze verklaring niet vrijblijvend is, blijkt uit de wettelijke plicht om tandheelkundige zorg op peil te houden. Bij- en nascholing is, na werkervaring, het belangrijkste instrument om als tandarts bekwaam te blijven op het gebied van mondhygi%C3%ABne. Het KRT geeft u het meest volledige overzicht van het aanbod aan klassikale en online bij- en nascholing over mondhygi%C3%ABne voor tandartsen.

Vind de nascholing voor mondhygi%C3%ABne

Door slim te filteren met de zoekfuncties vindt u in een handomdraai interessante nascholing die gericht is op mondhygi%C3%ABne. Die ene praktische cursus bijvoorbeeld. Of precies die verdiepende lezing. In het overzicht ziet u direct de belangrijkste kenmerken van elke nascholing over mondhygi%C3%ABne: datum, lestijd, prijs, beoordeling, plaats en deelgebied. Door op datum te selecteren kunt u makkelijk vooruitplannen. Voor elk onderdeel van het aanbod voor tandartsen over mondhygi%C3%ABne kunt u zich direct aanmelden.

Ontmoet collega-tandartsen die ook geïnteresseerd zijn in mondhygi%C3%ABne

Een groot voordeel van klassikale nascholing is dat u collega-tandartsen ontmoet met dezelfde interesse, bijvoorbeeld voor mondhygi%C3%ABne. Vaak is er voldoende ruimte in het programma om bij te praten en nieuwe contacten te leggen. Vooral startende tandartsen adviseren we om die reden naar klassikale bijeenkomsten te gaan. Klassikale nascholing is behalve leerzaam heel onderhoudend en helpt bij het bouwen en uitbreiden van uw persoonlijke netwerk. Dat verlaagt de drempel om kennis te delen over bijvoorbeeld mondhygi%C3%ABne.

KRT-punten automatisch in uw dossier

Alle nascholing in de agenda is bewezen waardevol: het KRT heeft het aanbod beoordeeld voor de toekenning van scholingspunten, aangeduid als KRT-punten. De nascholing is beoordeeld op tandheelkundige relevantie en op lestijd. Eén lesuur komt overeen met één punt. De aanbieder geeft nascholing die u volgt op het gebied van mondhygi%C3%ABne door aan het KRT, waardoor elke cursus en alle KRT-punten automatisch worden opgenomen in uw online KRT-dossier voor tandartsen: uw persoonlijke portfolio van deskundigheidsbevorderende activiteiten.

Help ons het aanbod verder te verbeteren

De kwaliteit van de door u gevolgde cursus op het gebied van mondhygi%C3%ABne kunt u zelf beoordelen. Na afloop ontvangt u van het KRT een mail met het verzoek een review te geven. Aan de hand van 5 scores kunt u in 30 seconden aangeven hoe u de kwaliteit van de nascholing op het gebied van mondhygi%C3%ABne heeft ervaren. Met een review helpt u collega-tandartsen bij het vinden van een goede klassikale cursus over mondhygi%C3%ABne en helpt u aanbieders en het KRT om het aanbod verder te verbeteren.