Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe functionaliteit: Radiologie

14 augustus, 2024
Tandartsen

Vanaf heden geeft jouw KRT-portfolio direct inzicht in gevolgde bij- en nascholing voor radiologie en stralingsbescherming. We vergroten hiermee de service van het online portfoliobeheer.


TMS basis en TMS CBCT

Om veilig te werken met röntgenapparatuur heeft de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS) regels opgesteld voor de Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming voor tandheelkunde basisniveau en Conebeam CT. De KNMT praktijkrichtlijn radiologie vermeldt hoe je je deskundigheid op peil houdt. Ter ondersteuning daarvan biedt het online KRT portfolio een overzicht. Het is een hulpmiddel voor het bijhouden van je KEW-dossier (KernEnergieWet).

Overzicht

Het radiologie overzicht staat bij je huidige registratieperiode. Wil je voor je KEW-dossier een meting over een andere periode, ga dan naar het overzicht van alle activiteiten en stel je eigen filters in. Er zijn aparte categorieën voor Radiologie + TMS basis en Radiologie TMS CBCT.

Laatste nieuws

Het Q-keurmerk wordt per 1 oktober 2024 overgedragen aan het KRT. Stichting QuAT en het KRT bundelen daarmee
Vanaf heden geeft jouw KRT-portfolio direct inzicht in gevolgde bij- en nascholing voor radiologie en stralingsbescherming. We vergroten
Celine is de winnaar van de KRT-studentenreis in Amsterdam! Ze gebruikt de reis om haar afstuderen te vieren