Beschrijving cursus


Welkom bij de Toekomst van Restauratieve Tandheelkunde; cursus indirecte restauraties van a tot z volgens de biomimetische principes met een superieur esthetisch resultaat.

Bent u klaar om de wereld van cosmetische en restauratieve tandheelkunde op een revolutionaire manier te verkennen? Als gerenommeerde restauratief/cosmetisch tandarts ben ik verheugd om u uit te nodigen voor een exclusieve cursus die uw vakmanschap naar een hoger niveau zal tillen. Deze cursus is speciaal ontworpen voor tandartsen die hun vaardigheden willen uitbreiden in het plaatsen van indirecte restauraties, maar met een unieke twist - de biomimetische principes, geïnspireerd door het baanbrekende werk van Pascal Magne.

Wat maakt onze cursus anders? Wij begrijpen dat esthetiek vaak een uitdaging is in de traditionele tandheelkunde. Onze aanpak richt zich daarom niet alleen op functionaliteit, maar ook op het bereiken van superieure esthetische resultaten. We nemen u mee van A tot Z, van de theoretische fundamenten van de biomimetische principes tot de praktische toepassing in uw dagelijkse praktijk.


Docenten / Sprekers
Dr.Farbod


Bekijk volledige cursus