Meld uw scholing aan

Account aanmaken

Er zijn 5093 geregistreerde tandartsen

Meer dan de helft van alle tandartsen in Nederland staat in het vrijwillige KRT-register. Geregistreerde tandartsen willen graag weten hoeveel scholingspunten een cursus oplevert. Door uw scholing aan te melden, kunnen aan uw cursus scholingspunten worden toegekend. Voor veel tandartsen is het daardoor aantrekkelijker om uw cursus te volgen.

Bekijk Tandartsregister

Wat registreert het KRT?

Het KRT registreert de netto tijdsduur van tandheelkundig relevante scholing. Het KRT verschilt daarmee van de registers voor medisch specialisten, die geaccrediteerde algemene en vakinhoudelijke scholingen onderscheiden.

Lees meer

Promotie van uw opleiding

Alle aangemelde scholing wordt gepubliceerd in de openbare KRT-scholingsagenda, KRT-app én aangekondigd via Twitter en LinkedIn plus maandelijkse via E-mail notificatie aan meer dan 5.000 geregistreerde tandartsen. Het gebruik van de scholingsagenda en de KRT-app wordt doorlopend actief gepromoot onder tandartsen via nieuwsbrieven en mailings.

Lees meer

Neem contact op

We helpen u graag met uw vragen over het aanmelden van uw scholingsactiviteiten. Wij zijn maandag t/m donderdag van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar. U kunt 24/7 een terugbelverzoek inspreken of mailen. Geef hiervoor uw naam, nummer en gewenst tijdstip door om gebeld te worden.

Stel uw vraag